Systemen toegelicht

ISO 9001

Het ISO9001 systeem is het wereldwijde kwaliteitszorgsysteem. Al jaren bekend en vertrouwd. De basis is dat u voldoet aan de verwachting van uw klanten. Dat heeft te maken met het product dat u levert of de dienst die u aanbiedt. We blijven mensen, dus we maken fouten. Hoe lost u dat op? ISO 9001 helpt u daarbij en uw klant is tevreden.

ISO 14001

De zorg voor het milieu neemt toe. Stikstof, fijnstof, PFAS, afval. U, als ondernemer heeft daar steeds meer mee te maken. Misschien gaan uw klanten eisen dat u aantoont dat u milieuvriendelijk onderneemt. Met een ISO 14001 certificaat aan de muur kunt u aantonen dat u de milieuwetgeving goed onder controle heeft.

VCA

Uw werknemers hebben volgens de ARBO wet recht op een veilige en gezonde werkplek. Veel van de ARBO wetgeving is verwerkt in het VCA systeem en heeft als doel dat uw medewerkers op een normale manier hun pensioengerechtigde leven halen en daarna ook nog van het leven kunnen genieten. Streeft u ook naar 0 ongevallen? VCA helpt u daarbij

VCU

Het veiligheidzorgsysteem voor uitzendbureaus. Uitzendbureaus stellen vakkundig personeel beschikbaar, maar willen hun flexwerkers weer  gezond terug. Er moeten dus afspraken worden gemaakt met inlenende bedrijven wie wat doet om de flexwerker een veilige en gezonde werkplek te bieden. VCU is een toegevoegde waarde voor een uitzendbureau dat waarde hecht aan veilig en gezond werken.

ISO 27001

Digitalisering van werkzaamheden en processen neemt steeds meer toe. ICT bedrijven bieden aan om informatie veilig op te slaan. “Werken in de the cloud” doen we bijna allemaal. U, als ICT ondernemer, moet kunnen aantonen dat uw klanten met een gerust hart kunnen slapen. Hun digitale verslaglegging is immers in goede handen bij u en de computer blijft altijd werken. Dan toch maar het ISO 27001 systeem invoeren. Het houdt u scherp en uw klant vertrouwd!